MIANDO

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Priser og påmelding til kurs

Pris

Fullprisen på kurset er kr 3.500.

Er du repeterende betaler du 40% av fullpris, for tiden 1.400.

Det er ingen form for rabatter ut over dette.

Bestilling/påmelding på kurs Identitet

Vil du være med på kurs, vennligst meld deg på snarest til Jonny Bårdvik med:

Oppgi om du melder deg på ved fysisk oppmøte eller over nett, sånn at du mottar en kode før kurset for å knytte deg opp til kurset om du møter på nett.

(Kan du ikke sende melding, Messenger eller e-post, ring 971 11 463 mellom kl 17.00 - 20.00 hverdager eller mellom 15.00 - 18.00 helg. Får du ikke svar, legg igjen melding på svareren).

Påmeldingsfrist

Angis på nettsiden, og er normalt 3 uker før kursstart av hensyn til reisende som skal bestille reisebilletter. Er ikke kurset oppfylt med minimum antall deltakere innen påmeldingsfristen kan kurset bli avlyst. De som er potensielt reisende bør vurdere å møte på nett for å spare kostnader, og jeg regner egentlig ikke med at langveisfarende kommer reisende, men deltar på nett.

Skulle det likevel være reisende med fly bes om å sørge for få bekreftet at minimum antall deltakere er oppnådd før billettbestilling. Du kan fremdeles melde deg på etter at fristen er gått ut, men det betinger at minimumsantallet deltakere er oppnådd totalt, inkludert både nett og fysisk oppmøte. Ellers vil det sannsynligvis bli endret til kun et nettkurs/avlyst.

Har du oppdaget kurset litt sent i forhold til påmeldingsfristen, så sjekk ut om det blir kurs ved å sende meg en sms (97111463). Sent påmeldte er like gode deltakere, så lenge kurset blir gjennomført.

Betaling og depositum

Ved påmelding betales et depositum på kr 1.000 til konto nr 4448.12.16696 eller vipps, dog senest 3 uker før kursstart (påmeldingsfristen). Innbetaling av depositum regnes som godkjent påmelding.

Du betaler inn resten, kr 2.500 til konto 4448.12.16696 senest to dager før eller til vippskode 569786 ved kursstart. Møter du fysisk kan du også betale med kontanter ved oppmøte eller betale til konto senest to dager før.

Har du betalt alt over konto så tar du med kvittering fra bank eller nettbank. Meld helst fra ved påmelding om du trenger kvittering slik at jeg kan forberede det før kurset.

Ved avlysning av kurs betales hele det innbetalte beløpet tilbake. Hvis du selv bestemmer deg for å ikke komme på kurset etter påmelding, uansett grunn, blir du trukket et depositum på kr 1.000. Er du syk på kurstidspunktet og har legeerklæring vil du få tilbake hele det innbetalte beløpet, mot fremvisning av legeerklæring. Alternativt kan du flytte innbetalingen til et annet kurs jeg holder innenfor ett år, eller om det er en kurskveld, evt en healing eller kanalisering, både på kontor eller på telefon.