MIANDO

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Info om spirituelle kvelder

Vår og høst kan det bli satt opp spirituelle kvelder fremover med forskjellig innhold på steder som har tilstrekkelig interesse. Følg med på kalenderen over spirituelle kvelder og kurs.

Det kan også bli satt opp mulighet til å følge med på nett samtidig som et sted har spirituell kveld og evt egne kvelder som bare er på nett. Følg med i kalenderen om det blir satt opp på nett. Uansett god eller dårlig kvalitet på lyd og bilde på nett får du tilsendt lydopptak etterpå. Så ikke fortvil om noe svikter underveis. Profesjonaliteten vil sannsynligvis øke etter hvert.

Varigheten på en kveld er opp til fire timer, fra kl 18-22, avhengig av et naturlig stoppunkt. Enkelte deler av kvelden blir tatt opp på opptak i mp3-format (se hvert underpunkt), og tilsendt de som deltar fysisk og på nett en stund etter kvelden. Da må det sendes e-postadresse for å motta dette ved påmelding.

Samtaler der enkeltdeltakere kan bli gjenkjent på stemmen vil ikke bli tatt opp på bånd og kringkastet. Det eneste unntaket er når en i gruppen, som er utvalgt på forhånd, stiller spørsmål i kanalisering (spørsmål og svar) på vegne av en i gruppen. Men samtaler på det stedet vi har den spirituelle kvelden vil høres av de påmeldte engler over nettet, men må betraktes som helt ufarlig.

Jeg opplever noen ganger at det er noen som har veldig behov for å snakke. Noen ganger er det fint å dele. Dessverre er det ikke tid til alt. Jeg pleier å være streng med tiden. Jeg kommer til å avbryte der tiden løper fra oss eller om det er noen som har behov for å høre seg selv veldig mye, eller rett og slett har mye på hjertet. Jeg avbryter når jeg må selv om det er interessant det som kommer frem. Så ingen grunn til å være fornærmet om du blir avbrutt eller ikke føler deg hørt.

Dette er et ypperlig sted å knytte kontakt med mennesker som er som deg. Kanskje har dere mye til felles. Kanskje vil flere av dere møtes utenom kveldene. Da er det bedre tid til å dele og snakke. Dette gir deg mulighet til å skape uformelle grupper for deling av informasjon og ideer til en enda bedre fremtid. Kanskje kan dere dele noe av materialet fra disse kveldene, eller ta meditasjoner eller bytte healing. Alt er mulig når du åpner for det.

Healingsirkel

I healingsirkelen er det en fordel å forberede seg ved å ha med seg på et tema for seg selv inn i sirkelen som du ønsker forbedring på. Du kan godt skrive det på en lapp sånn at du kan kikke på den når du får beskjed om det i løpet av sirkelen.

Healingen kan eller vil bli guidet, sånn at det både blir en avslapning og et bedre fokus på det healingen skal handle om for den enkelte. Det som er gøy å høre er de gangene det er en eller flere som har fått seg en forløsning eller innsikt i løpet av sirkelen. Ha tro på om alt er mulig, selv om jeg selvsagt aldri kan love noe som helst av det. Et åpent sinn er til god hjelp.

Jeg opplever at det en mange fra åndeverden som har lyst til å hjelpe oss. Alle av oss bærer med oss våre egne trossystem inn i healingen, så du er ikke nødt til å være overbevisst om alle vesener og guider jeg nevner. Men jeg vil nok f.eks bringe inn sånt som engler, erkeengler, oppstegne mestre, lysvesen, dine egne guider, Skaperen osv. Du kan også kalle på de du selv vil skal delta for deg, også forfedre og andre du anser som kjærlighetsfylte og betingelsesløse vesener.

Målet med sirkelen velger du selv hver gang, men du kommer til å få forslag om du er usikker. Så healingen kan kanskje virke som en slags meditasjon for enkelte.

Der dere er fysisk tilstedeværende vil jeg, og kanskje andre, gå rundt mens healingen foregår og tilby en kort stund med fysisk healing på skuldre eller hode. Hvor mye, kommer an på antall deltakere og varighet på sirkelen. Har du et trossystem eller en følelse du vil endre, skriver du det på en lapp og viser frem når jeg kommer til deg.

Hensikten med healingsirkelen er å skape glede, avslapning og lettelse, og i beste fall en forløsning som er ønsket. Varighet ca 30-40 minutter. Hvis det egner seg blir det tatt opp på bånd og sendt ut til deltakerne sånn at sirkelen kan gjentas hjemme etterpå.

Du kan høre et eksempel på healingsirkel under. Ha et ønske om hva som skal heales før du starter og sett deg på et godt sted eller ligg ned. Ha gjerne øretelefoner på for bedre opplevelse.

Eksempel på healingsirkel: Namsos jan 2024

Kanalisering.

Det blir gjort en kanalisering på opp mot 45 minutter hver kveld. Da er det mulig å ta med en lapp der det står et tema som ønskes belyst. Det er ikke sikkert temaet blir benyttet, men likevel vil det gjøre noe nyttig med det som tas opp denne kvelden. Kvelden er til for mulig vekst for deltakerne, uansett hva som formidles.

Som vanlig er det «Maria» som leder an og kommer gjennom, rett etter at hun har avsunget en kort strofe av en «salme» som innledning. Du kan lese mer om Maria på denne nettsiden eller på www.twoheartshealing.no. Maria kommer så å si alltid gjennom på norsk.

Du kan høre et eksempel på en kanalisering fra Maria under. Ha gjerne øretelefoner på for bedre opplevelse.

Eksempel på kanalisering med Maria: Ålesund nov 2023

En relativt (for meg) ny guide har begynt å komme gjennom. Han heter Tobias. Som navnet tilsier, så fremstår han mer maskulin og med kraftigere røst enn den mer feminine Maria. Mange ganger kommer han gjennom på engelsk. Men det er viktig å ikke bruke noe energi på språket. Kjenn heller på den energien som formidles. Ofte kommer han gjennom og videreformidler healing. Du kan høre et eksempel på en kanalisering fra Tobias under. Ha gjerne øretelefoner på for bedre opplevelse.

Eksempel på kanalisering med Tobias: Ålesund nov 2023

Kanaliseringene er alltid i opptak. Det lønner seg alltid å høre det på nytt flere ganger. Det er som om det dukker opp ny forståelse og informasjon når du hører det flere ganger. Og informasjonen kan bety noe forskjellig for hver person.

Kanalisering med spørsmål og svar

Her er det mulig for deltakerne å komme med konkrete spørsmål, for å få så gode svar som mulig. Spørsmålene er det Maria som svarer på. Spørsmålene leveres til den som på den enkelte kvelden er den som trekker ut spørsmålene og som leser de opp høyt. Spørsmålene kan i utgangspunktet handle om hva som helst. Eneste kravet er at den som leser det opp forstår spørsmålet. Men hvis spørsmålet er personlig, så vil Maria så langt det lar seg gjøre også gi et svar som kan gi mening for andre enn spørsmålsstilleren. Dette gir spørsmålsstilleren mulighet til å være anonym, samtidig som andre kan dra nytte av svaret. Her bruker vi maksimalt 30 minutter, og det blir opptak. Er gruppen stor vil ikke alle få lest opp sitt spørsmål. Da er det Skaperen av alt som er, eller hjelpende guider som inspirer til hvilke spørsmål som blir valgt ut.

Du kan høre et eksempel på en kanalisering med spørsmål og svar under. Ha gjerne øretelefoner på for bedre opplevelse.

Eksempel kanalisering med spørsmål og svar: Ålesund nov 2023

Guidet meditasjon.

En vanlig meditasjon tar sikte på bl.a avslapning og avspenning. Den kan også bidra til å gi innsikt og forløsning. Hver person kan oppleve den forskjellig. Det kan være en meditasjon som er utviklet bevisst for å oppnå noe for deg.

Når meditasjonen blir guidet, så betyr det at jeg blir veiledet via bilder og indre ord og intuisjon. Det jeg opplever formidler jeg med ord. Det blir som en reise eller en historie som utspiller seg når jeg forteller det. Følg med. Det kan gis instrukser under veis.

Før reisen starter, blir det en induksjon, som er det hypnosen bruker for at du skal få til en dyp avslapning/avspenning, og gi slipp på de ytre omstendigheter, og bare være innover. Noen klarer å se, høre, lukte eller sanse/føle det som formidles. Enkelte opplever det før jeg har rukket å si det. Det er ganske normalt når vi kobler oss på den verden. Og skulle du sovne, så ikke fortvil. Du mistet ikke noe. Du fikk bare en veldig dyp avslapning. Og du kan høre den om igjen når du kommer hjem. På en sånn reise kan alt skje. Noen har møtt guider og healende vesener. Noen kan møte forfedre, eller få et råd. Jeg har også opplevd av flere i gruppa har mottatt sitt spirituelle navn i møte med enkelte fra åndeverden.

Avhengig av ledig tid varer dette i 30-35 minutter, og blir i opptak.

Du kan høre et eksempel på en guidet meditasjon under. Ha gjerne øretelefoner på for bedre opplevelse. Sitt godt eller legg deg ned på et behagelig sted.

Eksempel på Guidet meditasjon: Ålesund nov 2023

Aktiveringer

Ettersom en sånn kveld er intuitiv, så er det bare for meg å følge veiledningen jeg får. Og noen ganger kan det bli at noe skal aktiveres. Dette er umulig å ha en fast oppfatning av på forhånd. Det kommer alt an på hvem som deltar på kvelden. Det kan f.eks skje at det kan aktives enkelte gener, aktivere en egenskap, aktivere en visdom som er spesiell for hver enkelt. Chakraene kan aktiveres, forståelser kan åpnes. Spesielle guider med spesielle egenskaper kan påkalles for å hjelpe oss med spesielle ting. Vi kan åpne kunnskaper vi aldri har hatt før, eller noe fra et tidligere liv kan hentes tilbake. Det er om å gjøre å være åpen for det som er, og ikke stenge oss selv ute fra noe ved å tro at det er umulig. Alt dette er bare eksempler, og virkeligheten kan bli annerledes for oss enn det vi forventer. Opptak kan også gjøres her hvis det er hensiktsmessig.

Nedlastinger

Nedlastinger ligner litt på aktivering. En nedlasting kan være å laste ned en følelse, en tanke en holdning, en egenskap. Det er for å dekke et behov eller tomrom vi har inni oss. Vi bruker alltid å bruke den reneste formen for energi. Derfor spør jeg i en nedlasting om dere ønsker Skaperens definisjon på det vi laster ned. Så alt dette er ting vi laster ned for å styrke vår verdi, vårt liv, vårt velvære, vår glede, vår energi, vår hensikt på jorden, osv. Det verste som kan skje er at det ikke skjer noe. Alle kan si ja eller nei til dette. Manipulasjon ønsker jeg ikke å være med på, så ha derfor sansene på plass, og kun si ja til det du ønsker, etter den beste hensikt som du tror tjener deg. Vi kan også gjøre opptak av dette om noen har ønske om det, men det er sannsynligvis ikke nødvendig hvis vi tror på at nedlastingen allerede har skjedd.

Endring av trosmønster, følelser, frykt og hvordan vi reagerer på traumer fra fortiden. Her er vi inne på kjernen i Thetahealing, som jeg har jobbet med siden 2005. Mange av dere har kanskje uante behov her, når dere først forstår hva dette er, og det kan egne seg for at dere søker individuelle timer for forløsning. For det meste er mulig å endre, hvis en bare finner hvor det kommer fra. Finner vi kjernen, vil endringer skje raskt.

Men i en gruppe kan vi endre trosmønster som mange har til felles. Det betyr sannsynligvis at noen i gruppa bærer på et mønster, men ikke alle. Vi skal lære muskeltesting, sånn at hver enkelt blir klar over om de bærer på dette. Mange ganger ligger det skjulte mønstre på det underbevisste sinn, som står i motsetning til det vi tror med det bevisste sinn. Dermed har vi vansker med å endre et mønster fordi vi tror vi ikke har det. Slike ting har vi nok alle. Det går nesten ikke en dag uten at jeg oppdager noe ugunstig jeg bærer på, og da gjelder det å endre det umiddelbart mens jeg husker på det. Når vi er i en gruppe så har vi mulighet til å trigge hverandre og gi hverandre innsikt så vi forstår oss selv bedre. Det er alltid kloke mennesker samlet, og vi bytter på å være den kloke, alt etter hva vi har erfart på de enkelt områder, og dermed kan formidle videre.

Meditasjon

En meditasjon behøver ikke være guidet. Vi kan legge inn et formål med en meditasjon. Gruppen kan ha et ønske om å bruke en meditasjon for å dekke et formål.

En sånn meditasjon kan være å meditere på å få til mer fred og kjærlighet i verden. Vi endrer nok ikke verden helt alene, men hvis mange nok tenker fred og kjærlighet, så kan det bli sånn. Jeg har hørt at det trenges 11% for å skape en endring. Jeg vet ikke om tallet er sant, men det er en vakker tanke at det ikke skal mer til for å skape en forandring.

Ettersom vi sannsynligvis tror på at det finnes gode krefter i form av lysvesener av forskjellig art, så kan vi påkalle disse og be de om å alliere seg med oss, og gi oss innsikt og kraft til å gjøre det riktige på riktig måte. Jeg tror også vi har rett på en belønning for vår kjærlighet og handling for å skape en bedre verden og hjelpe flere mennesker ut av lidelse og inn i velvære og føle seg elsket. Det er en energiutveksling der vi først gir, og deretter mottar vi. Tenk det som pluss og minus. Det må være like mye pluss som minus for å være i balanse. Så derfor skal vi ikke bare gi, men også ta imot, og forstå at vi fortjener det. Og de som vi gir til, de mottar. Når de en gang kommer ut av lidelse, så er de også i stand til å veksle mellom å gi og motta. Sånn sett går vi hele tiden fremover.

Du kan høre et eksempel på en avslappende meditasjon under. Ha gjerne øretelefoner på for bedre opplevelse. Sitt godt eller legg deg på et behagelig sted.

Eksempel på avslappende meditasjon: Namsos jan 2024

Manifestasjon

Manifestasjon er å skape noe konkret ut fra en visjon eller drøm vi har, som vi ønsker skal bli en realitet. Tenk deg om alle mennesker kunne manifestere og skape alt de trengte ved at de først fikk ideen til hva de trengte eller hadde lyst til. Når alle får det de har behov for, så behøver ingen være redd for at mangler oppstår. Da blir vi mer fredelig i sinnet, og vil gjerne bidra mer til å hjelpe andre å møte sine behov, for vi vet jo hvor gjerne vi ønsker å dekke våre egne behov. Da kan grådighet og usunn konkurranse slippe taket, og vi behøver ikke være så bekymret for hva andre tenker om oss. Vi vil føle oss mer fri i oss selv.

Så følg tanken videre, og begynn å tenke på hva du trenger i livet. Begynn deretter å se ærlig på hvorfor du ikke allerede har skapt dette i livet ditt. Jeg tror på at manifestering av gode ting i livet kan læres bit for bit, sånn at vi blir bedre og bedre.

På en sånn kveld kan vi bidra med å gi hverandre innsikt på hva vi kan gjøre for å manifestere bedre, og hva vi slett ikke skal gjøre for å skape overflod i livet ved å bruke manifestering. Det er nok ikke quick fix for de fleste, men trinn for trinn. Det er tankegang, hendelser, følelser, motstand, frykt, trosmønster, genetikk, tidligere liv etc som følger oss som en skygge inntil vi får det til å gi slipp, og vi åpner døren for overflod. Skapt av oss selv.

Påmelding.

Vil du være med på en kveld må du melde deg på. Send sms til 97111463 og motta bekreftelse fra meg om deltakelse (hvis det tar tid er det bare at jeg gjør noe annet når du sender. Du blir forhåpentligvis ikke glemt)

Når du har meldt deg på betaler du inn beløpet for kvelden.

Da er du registrert, og du får en sms en dag før kvelden eller tidlig samme dag som kvelden.

Har du meldt deg på når du kan delta på nett vil du motta en kode som gjør at du kan koble deg opp.

Hvis du er sen til å melde deg på så går det vanligvis bra om du møter opp i lokalet til rett tid. Hvis alle melder seg på i siste liten kan det være at en kveld blir avlyst pga avbestillingsfrist på lokaler. Helst vil jeg derfor at du melder deg på i god tid, og husker at jeg bare er en person.

Melder du deg på over nett, må du være flink til å melde deg på i god tid sånn at vi begge er sikre på at jeg får registrert deg og sendt deg kode. Blir et fysisk sted avlyst pga lav påmelding, kan det likevel gjennomføres på nett hvis det tilbys den dagen. Gjelder også de som tenkte komme fysisk.