MIANDO

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Spirituelle kvelder våren 2024 - kalender

Januar Februar Mars April Mai Juni HØST 24
Molde 15 14 24 IA IA IA
Ålesund 13 12 22 IA IA IA
Kristiansund 16 15 21 IA IA IA
Mosjøen 23 27 2 IA IA IA
Namsos 25 29 4 IA IA IA
Nett IA IA IA
Brønnøysund IA IA IA
Sandnessjøen IA IA IA
Mo i Rana IA IA IA
Bodø IA IA IA

IA = Ikke avklart

Andre steder

Det er muligheter for at jeg kommer til andre steder for å ha spirituelle kvelder enn det som er angitt i tabellen. Hvis steder ligger et sted utenfor aksen mellom Bodø og Ålesund, så må det kombineres med andre ting og steder i uker jeg ikke har barna.

De som forespør om jeg kan komme, må regne med at jeg trenger hjelp til å finne et rimelig og egnet lokale fordi dere kjenner lokale forhold. Jeg trenger også en mer aktiv hjelp til markedsføring. Både til Facebook, kontakt med interesserte dere kjenner, henge opp plakater og andre aktuelle ideer. Det vil også være en fordel å ordne rimelig overnatting og et sted der jeg kan ta imot til kanalisering og healing (Jeg overnatter gjerne privat). Er det langt unna nærmeste sted jeg vanligvis anløper, så trenges det flere deltakere jo lenger unna normal rute jeg er på.

Priser

Vipps til nr 97111463/Jonny Bårdvik før du kommer. Det går også å betale med kontanter når du ankommer om du ikke har vipps.

Alle kvelder har påmelding. Avhengig hvor det er kan kvelder bli flyttet til annet lokale eller avlyst, avhengig av påmelding. Påmeldingsfrist er avhengig av frist for å avbestille det enkelte lokale.

Kveldene er uavhengige av hverandre, sånn at det ikke er en forutsetning at du deltar på alle for å delta på en kveld.

Hvis du ønsker opptak av enkeltkvelder der du ikke selv deltar eller spesielle typer opptak fra sånne kvelder, avtal egen pris for det du etterspør. Så hvis du f.eks bare ønsker guidede meditasjoner, kanaliseringer eller healingsirkler, så vil jeg vurdere å gi muligheten for det, med individuell prissetting alt etter forespørselen.